Vážení obchodní přátelé,
rádi bychom oprášili nejen vzpomínky na lednový Wagrain, ale také na to jaké to je, si zase zajít do podniku s dobrým jídlem :)
Karanténní opatření nebyla pro bistro Miska ramen lehkým obdobím, a tak jsme rádi, že je alespoň můžeme naším setkáním takto podpořit.
Bistro se otevře jen pro nás v úterý 23. června od 17:30 hod.
Program:
17:30 Sraz
17:45 – 18:00 Přivítání
18:00 – 19:00 Večeře v podobě ramen
19:00 – 20:30 Povídání o Japonsku
O Japonsku nám tentokrát bude povídat Ondřej Hýbl. Těšit se můžete i na další japonské dobroty jako například shitake či onigiri s kimchi.
Bistro se nachází 5 minut chůze od zastávky metra Muzeum. To znamená, že doprava na místo MHD je výborná, ale s parkováním to je horší.
Vzhledem k tomu, že pro uvaření ramenu je potřeba předchozí příprava, uveďte Vámi vybranou misku do registračního formuláře.
1) Tonkotsu: krémový vepřovo-kuřecí vývar, pšeničné ramen nudle, shoyu tare, bílý sezam, marinované vejce, řasa nori, jarní cibulka
- s pečenou marinovanou vepřovou krkovicí
- s pečenou marinovanou roládou z vepřového bůčku
2) Tokyo Shoyu: čirý a lehký vepřovo-kuřecí vývar, pšeničné ramen nudle, shoyu tare, marinované vejce, špenát a řasy wakame, jarní cibulka
- s pečenou marinovanou vepřovou krkovicí
- s pečenou marinovanou roládou z vepřového bůčku
3) Tan-Tan (pálivý): krémový vepřovo-kuřecí vývar, pšeničné ramen nudle, shoyu tare, černý sezam, chilli olej, mleté vepřové maso, marinované vejce, jarní cibulka
3) Sapporo Miso: krémový vepřovo-kuřecí vývar, pšeničné ramen nudle, miso pasta, mleté maso, máslo, kukuřice, sojové klíčky, jarní cibulka
4) Vegan Miso: zeleninový vývar, pšeničné ramen nudle, miso pasta, marinované tofu, špenát, sójové klíčky, nakládané houby shitake, dýňové semínka, jarní cibulka, máta