Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / Společnost DNS spouští projekt DNS Cloud Marketplace

Společnost DNS a.s., přední český distributor s přidanou hodnotou aktivně vstupuje do oblasti cloudových služeb. Spuštěním projektu DNS Cloud Marketplace (marketplace.dns.cz) přináší svým obchodním partnerům komplexní podporu s cílem rozšířit jejich nabídku o cloudová řešení.

DNS Cloud Marketplace jako obchodní nástroj obsahuje stále se rozšiřující portfolio konkurenceschopných IaaS, PaaS a SaaS řešení na jednom místě, které jsou poskytované od předních českých cloud providerů a provozované ve špičkových datových centrech v ČR.

Samozřejmou součástí podpory obchodních partnerů jsou i služby, které jsou pro úspěšný prodej cloudových řešení nezbytné. Řadí se mezi ně příprava obchodních nabídek a návrhů technických řešení, marketingové aktivity, podpora v oblasti financování a fakturace cloudových služeb v partnerském modelu, vzdělávání a školení v oblasti cloudu a v neposlední řadě také právní podpora v podobě vzorových smluv.

V softwarově definovaném světě záleží na vysoce výkonném hardwaru více než kdy dříve

23.11.2017

Zákazníci stále častěji hledají řešení hyperkonvergované infrastruktury, která jsou jednoduchá, přímočará a cenově výhodná s ohledem na implementaci i správu. Dell EMC má odpověď.

Inovace v oblasti úložišť střední třídy pro zákazníky i partnery

23.11.2017

Společnost Dell EMC posílila své portfolio úložišť střední třídy. Podívejte se jak!