Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / Společnost DNS spouští projekt DNS Cloud Marketplace

Společnost DNS a.s., přední český distributor s přidanou hodnotou aktivně vstupuje do oblasti cloudových služeb. Spuštěním projektu DNS Cloud Marketplace (marketplace.dns.cz) přináší svým obchodním partnerům komplexní podporu s cílem rozšířit jejich nabídku o cloudová řešení.

DNS Cloud Marketplace jako obchodní nástroj obsahuje stále se rozšiřující portfolio konkurenceschopných IaaS, PaaS a SaaS řešení na jednom místě, které jsou poskytované od předních českých cloud providerů a provozované ve špičkových datových centrech v ČR.

Samozřejmou součástí podpory obchodních partnerů jsou i služby, které jsou pro úspěšný prodej cloudových řešení nezbytné. Řadí se mezi ně příprava obchodních nabídek a návrhů technických řešení, marketingové aktivity, podpora v oblasti financování a fakturace cloudových služeb v partnerském modelu, vzdělávání a školení v oblasti cloudu a v neposlední řadě také právní podpora v podobě vzorových smluv.

Check Point odhalil zranitelnost v platformě populárních dronů DJI

08.11.2018

Útočníci potenciálně mohli získat přístup k uživatelským účtům prostřednictvím zranitelnosti v procesu identifikace uživatele v rámci fóra DJI.

Nové modely HPE serverů desáté generace

08.11.2018

HPE tento měsíc uvedlo na trh dva nové modely desáté generace serverové řady ProLiant.