Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy

23.05.2012

DNS se stala aliančním partnerem společnosti Insight v České republice

Společnosti DNS a Insight, globální lídr v oblasti dodávek IT produktů a řešení dnes oznámily uzavření smlouvy o exkluzivním partnerství v rámci České republiky. DNS tak získává přístup k SW technologiím a kontraktům společnosti Insight (např. Large Account Resseller Microsoftu, Platinum Adobe) pro poskytování řešení a služeb s velkou přidanou hodnotou.

21.03.2012

Dell uzavřel strategické partnerství se svým prvním Value Added distributorem DNS a.s.

Technologická společnost Dell a Value Added Distributor (VAD) DNS se dohodli na vzájemné spolupráci. Společnost DNS rozšíří distribuční síť Dellu a stane se jeho prvním autorizovaným VAD partnerem na českém trhu. K řešením a službám Dellu tak DNS přidá své letité zkušenosti a know-how, za které společnost získala mimo jiné ocenění „Český IT distributor roku 2011“ v kategorii VAD. Nově oznámená spolupráce je tak dalším krokem v posilování pozice Dellu v oblasti podnikových systémů a řešení a současně v rozvoji partnerského programu Dell PartnerDirect.

předchozí strana 1 2 3 4

Právě teď převeď maintenance a vyhraj lístky do kina

14.06.2018

Právě teď objednejte svá prodloužení maintenance či servisní smlouvy u nás a získejte poukaz na 2D či 3D film! Platí pro výrobce SUSE, Hitachi, Fujitsu.

IBM představila nejvýkonnější počítač světa.

12.06.2018

Americká společnost International Business Machines (IBM) má nejvýkonnější superpočítač na světě. V pátek představila zařízení o více než dvojnásobné kapacitě dosavadního lídra, čínského Sunway TaihuLight. Do pozice světové jedničky se tak IBM vrací po více než pěti letech