Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy

23.05.2012

DNS se stala aliančním partnerem společnosti Insight v České republice

Společnosti DNS a Insight, globální lídr v oblasti dodávek IT produktů a řešení dnes oznámily uzavření smlouvy o exkluzivním partnerství v rámci České republiky. DNS tak získává přístup k SW technologiím a kontraktům společnosti Insight (např. Large Account Resseller Microsoftu, Platinum Adobe) pro poskytování řešení a služeb s velkou přidanou hodnotou.

21.03.2012

Dell uzavřel strategické partnerství se svým prvním Value Added distributorem DNS a.s.

Technologická společnost Dell a Value Added Distributor (VAD) DNS se dohodli na vzájemné spolupráci. Společnost DNS rozšíří distribuční síť Dellu a stane se jeho prvním autorizovaným VAD partnerem na českém trhu. K řešením a službám Dellu tak DNS přidá své letité zkušenosti a know-how, za které společnost získala mimo jiné ocenění „Český IT distributor roku 2011“ v kategorii VAD. Nově oznámená spolupráce je tak dalším krokem v posilování pozice Dellu v oblasti podnikových systémů a řešení a současně v rozvoji partnerského programu Dell PartnerDirect.

předchozí strana 1 2 3 4

Fortinet a IBM podepsali dohodu o sdílení informací kybernetických hrozeb

17.08.2018

Sdílení informací o hrozbách je nezbytné, protože žádné zařízení ani organizace nemá kompletní přehled o všech hrozbách.

Check Point varuje před zákeřnou zranitelností ve WhatsAppu

10.08.2018

Výzkumný tým společnosti Check Point odhalil novou zranitelnost právě v populární aplikaci pro zasílání zpráv.