Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / Petr Kuliš a Martin Skalík pověřeni řízením společnosti DNS

Petr Kuliš a Martin Skalík byli pověřeni řízením společnosti DNS

Společnost DNS, největší ICT distributor s přidanou hodnotou na českém trhu, oznámila změny ve svém vedení. Řízením společnosti byli pověřeni Petr Kuliš, dosavadní ředitel obchodu a marketingu a člen představenstva, Martin Skalík, který působí na pozici finančního a administrativního ředitele.

„Mezi naše hlavní úkoly pro následující měsíce patří především pokračování v nastavené linii úspěšné spolupráce s našimi stávajícími zákazníky a partnery. Samozřejmostí je také další zvyšování kvality a efektivity celé společnosti a potvrzení pozice DNS jako finančně silného, důvěryhodného a zodpovědného partnera ve vztahu k zákazníkům a dodavatelům. Paralelně s tím budeme společně s managementem a akcionáři DNS realizovat dlouhodobou strategickou vizi – být první volbou pro naše partnery, zákazníky a dodavatele. To, co nám v tomto snažení bude pomáhat, jsou především naši zkušení zaměstnanci a znalosti, které jsme v dosavadní práci získali,“ komentují své pověření Petr Kuliš a Martin Skalík.

Petr Kuliš nastoupil do společnosti DNS před 5 lety, zastává pozici obchodního a marketingového ředitele. Martin Skalík je u společnosti DNS prakticky od jejího vzniku v roce 1997 a působí na pozici finančního a administrativního ředitele. V představenstvu společnosti DNS v současné době působí Petr Kuliš a Richard Havlík, nově bude členem představenstva jmenován Martin Skalík.

Switch Dell EMC S4200-ON: Řešení Open Networking pro aplikace propojení datových center

09.11.2017

Vstupte na trh v hodnotě 4,4 miliardy USD díky novému přepínači řady S4200-ON, který byl účelně navržen pro aplikace typu top-of-rack a propojení datových center.

Ransomware Bad Rabbit

08.11.2017

Koncem října se objevil ransomware známý coby „Bad Rabbit“ a rozšíříl se hlavně v Rusku a na Ukrajině.