Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / Personální změny v Lenovo & IBM divizi společnosti DNS a.s.

Personální změny v divizi Lenovo & IBM společnosti DNS a.s.

Dosavadní ředitel divize Lenovo & IBM Petr Plodík společnost DNS na konci února opustil a na jeho místo nastupuje David Pankiv, který do té doby vykonával pozici IBM SW sales leadera. Divizi navíc posílí Filip Komínek, který do DNS přichází z IBM.

Novým business unit managerem divize Lenovo & IBM se stal David Pankiv, nahradí tak Petra Plodíka, který se rozhodl po dvou a půl letech firmu opustit. David působil na pozici Account Managera, kde měl na starosti klíčové obchodní partnery. Následně zastával pozici IBM SW sales leadera. David přišel do DNS ze společnosti Asseco Solutions, kde byl mimo jiného zodpovědný za obchodní aktivity ve veřejné a státní správě a partnerské síti. Je ženatý, má dvě děti a ve volném čase se věnuje sportu.

Divizi IBM, konkrétně softwarovou část, posílí Filip Komínek. Filip doposud působil řadu let ve společnosti IBM na pozici S&S team leadera. Jeho novým úkolem bude podpora obchodních partnerů DNS v získávání nových obchodních příležitosti a upevňování vztahů se stávajícími zákazníky. Filip je ženatý, má jedno dítě a jeho největším koníčkem je rodina a sport.

„Pro DNS je to obrovská posila a zároveň velká výzva, abychom společně s Filipem využili maximum jeho zkušeností a znalostí. Velmi se na spolupráci těším a věřím, že Filip bude pro naše obchodní partnery vítanou posilou do Lenovo & IBM divize.“ řekl David Pankiv, Business Unit Manager IBM & Lenovo divize.

David Pankiv         Filip Komínek

Zranitelnosti umožňovaly vzdálené spuštění kódů na chytrých telefonech LG

15.05.2018

Před několika měsíci odhalil výzkumný tým společnosti Check Point dvě zranitelnosti, které byly spojené s výchozí klávesnicí u běžných modelů smartphonů LG.

Fujitsu Day 2018: Představení řečníků

14.05.2018

Bližší informace a odkaz k registraci na Fujitsu Day, který se koná 31.5.2018 v Kongresovém Centru Praha.