Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / Personální změny v Lenovo & IBM divizi společnosti DNS a.s.

Personální změny v divizi Lenovo & IBM společnosti DNS a.s.

Dosavadní ředitel divize Lenovo & IBM Petr Plodík společnost DNS na konci února opustil a na jeho místo nastupuje David Pankiv, který do té doby vykonával pozici IBM SW sales leadera. Divizi navíc posílí Filip Komínek, který do DNS přichází z IBM.

Novým business unit managerem divize Lenovo & IBM se stal David Pankiv, nahradí tak Petra Plodíka, který se rozhodl po dvou a půl letech firmu opustit. David působil na pozici Account Managera, kde měl na starosti klíčové obchodní partnery. Následně zastával pozici IBM SW sales leadera. David přišel do DNS ze společnosti Asseco Solutions, kde byl mimo jiného zodpovědný za obchodní aktivity ve veřejné a státní správě a partnerské síti. Je ženatý, má dvě děti a ve volném čase se věnuje sportu.

Divizi IBM, konkrétně softwarovou část, posílí Filip Komínek. Filip doposud působil řadu let ve společnosti IBM na pozici S&S team leadera. Jeho novým úkolem bude podpora obchodních partnerů DNS v získávání nových obchodních příležitosti a upevňování vztahů se stávajícími zákazníky. Filip je ženatý, má jedno dítě a jeho největším koníčkem je rodina a sport.

„Pro DNS je to obrovská posila a zároveň velká výzva, abychom společně s Filipem využili maximum jeho zkušeností a znalostí. Velmi se na spolupráci těším a věřím, že Filip bude pro naše obchodní partnery vítanou posilou do Lenovo & IBM divize.“ řekl David Pankiv, Business Unit Manager IBM & Lenovo divize.

David Pankiv         Filip Komínek

Fortinet a IBM podepsali dohodu o sdílení informací kybernetických hrozeb

17.08.2018

Sdílení informací o hrozbách je nezbytné, protože žádné zařízení ani organizace nemá kompletní přehled o všech hrozbách.

Check Point varuje před zákeřnou zranitelností ve WhatsAppu

10.08.2018

Výzkumný tým společnosti Check Point odhalil novou zranitelnost právě v populární aplikaci pro zasílání zpráv.