Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / Na pozici generálního ředitele DNS nastupuje Petr Ryska

Na pozici generálního ředitele DNS nastupuje Petr Ryska

Novým generálním ředitelem společnosti DNS a.s. byl v lednu jmenován Petr Ryska. Své bohaté zkušenosti v B2B oblasti nasbíral během svého působení na manažerských pozicích ve Vodafone Czech Republic, Obchodních tiskárnách Kolín a společnostech SPGroup či Roland Berger. Jeho hlavními úkoly bude jak růst stávajícího klíčového businessu DNS, tedy distribuce s přidanou hodnotou, tak i business development a rozvoj nových obchodních příležitostí v oblasti ICT.

Petr Ryska přichází ze společnosti Vodafone Czech Republic, kde působil na pozici viceprezidenta pro firemní zákazníky. Před touto zkušeností pracoval sedm let jako generální ředitel společnosti Obchodní tiskárny Kolín, které revitalizoval a přetransformoval v dobře fungující podnik. Svou kariéru započal jako konzultant a projektový manažer v mezinárodní organizaci Roland Berger Strategy Consultants, kde podporoval firmy v oblastech strategie a rozvoje či úspor a restrukturalizace. Tyto zkušenosti pak zúročil jako ředitel pro Corporate Governance ve společnosti SPGroup.

Ryska získal doktorát v oblasti mezinárodních vztahů na pražské VŠE a absolvoval program MBA na City University of Seattle. Je ženatý, má 3 děti a volný čas tráví nejraději v sedle horského kola, na kterém příležitostně i amatérsky závodí.

Fortinet a IBM podepsali dohodu o sdílení informací kybernetických hrozeb

17.08.2018

Sdílení informací o hrozbách je nezbytné, protože žádné zařízení ani organizace nemá kompletní přehled o všech hrozbách.

Check Point varuje před zákeřnou zranitelností ve WhatsAppu

10.08.2018

Výzkumný tým společnosti Check Point odhalil novou zranitelnost právě v populární aplikaci pro zasílání zpráv.