Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / Na pozici generálního ředitele DNS nastupuje Petr Ryska

Na pozici generálního ředitele DNS nastupuje Petr Ryska

Novým generálním ředitelem společnosti DNS a.s. byl v lednu jmenován Petr Ryska. Své bohaté zkušenosti v B2B oblasti nasbíral během svého působení na manažerských pozicích ve Vodafone Czech Republic, Obchodních tiskárnách Kolín a společnostech SPGroup či Roland Berger. Jeho hlavními úkoly bude jak růst stávajícího klíčového businessu DNS, tedy distribuce s přidanou hodnotou, tak i business development a rozvoj nových obchodních příležitostí v oblasti ICT.

Petr Ryska přichází ze společnosti Vodafone Czech Republic, kde působil na pozici viceprezidenta pro firemní zákazníky. Před touto zkušeností pracoval sedm let jako generální ředitel společnosti Obchodní tiskárny Kolín, které revitalizoval a přetransformoval v dobře fungující podnik. Svou kariéru započal jako konzultant a projektový manažer v mezinárodní organizaci Roland Berger Strategy Consultants, kde podporoval firmy v oblastech strategie a rozvoje či úspor a restrukturalizace. Tyto zkušenosti pak zúročil jako ředitel pro Corporate Governance ve společnosti SPGroup.

Ryska získal doktorát v oblasti mezinárodních vztahů na pražské VŠE a absolvoval program MBA na City University of Seattle. Je ženatý, má 3 děti a volný čas tráví nejraději v sedle horského kola, na kterém příležitostně i amatérsky závodí.

Check Point představil tři nová zařízení pro správu zabezpečení Smart-1

14.02.2018

Nová zařízení přináší opravdovou správu zabezpečení vše-v-jednom

Check Point představuje CloudGuard, kompletní kyberochranu 5. generace pro cloudová prostředí

13.02.2018

Nová produktová řada zabrání zneužití účtů a ochrání i před těmi nejsofistikovanějšími kyberútoky na SaaS aplikace a cloudová prostředí.