Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / Na pozici generálního ředitele DNS nastupuje Petr Ryska

Na pozici generálního ředitele DNS nastupuje Petr Ryska

Novým generálním ředitelem společnosti DNS a.s. byl v lednu jmenován Petr Ryska. Své bohaté zkušenosti v B2B oblasti nasbíral během svého působení na manažerských pozicích ve Vodafone Czech Republic, Obchodních tiskárnách Kolín a společnostech SPGroup či Roland Berger. Jeho hlavními úkoly bude jak růst stávajícího klíčového businessu DNS, tedy distribuce s přidanou hodnotou, tak i business development a rozvoj nových obchodních příležitostí v oblasti ICT.

Petr Ryska přichází ze společnosti Vodafone Czech Republic, kde působil na pozici viceprezidenta pro firemní zákazníky. Před touto zkušeností pracoval sedm let jako generální ředitel společnosti Obchodní tiskárny Kolín, které revitalizoval a přetransformoval v dobře fungující podnik. Svou kariéru započal jako konzultant a projektový manažer v mezinárodní organizaci Roland Berger Strategy Consultants, kde podporoval firmy v oblastech strategie a rozvoje či úspor a restrukturalizace. Tyto zkušenosti pak zúročil jako ředitel pro Corporate Governance ve společnosti SPGroup.

Ryska získal doktorát v oblasti mezinárodních vztahů na pražské VŠE a absolvoval program MBA na City University of Seattle. Je ženatý, má 3 děti a volný čas tráví nejraději v sedle horského kola, na kterém příležitostně i amatérsky závodí.

V softwarově definovaném světě záleží na vysoce výkonném hardwaru více než kdy dříve

23.11.2017

Zákazníci stále častěji hledají řešení hyperkonvergované infrastruktury, která jsou jednoduchá, přímočará a cenově výhodná s ohledem na implementaci i správu. Dell EMC má odpověď.

Inovace v oblasti úložišť střední třídy pro zákazníky i partnery

23.11.2017

Společnost Dell EMC posílila své portfolio úložišť střední třídy. Podívejte se jak!