Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / HPE divize společnosti DNS získala dvě významná ocenění

Divize HPE společnosti DNS získala dvě významná ocenění

Praha, 29. února 2016 – Distributor s přidanou hodnotou DNS a.s. již po několikáté v řadě obhájil své prvenství a stal se distributorem roku společnosti HPE a zároveň byl oceněn na konferenci HPE Distribution Partner Conference CEEI/MEMA/RU v Dubaji.

Ve čtvrtek 18.2.2016 proběhlo v prostorách Českého muzea hudby každoroční vyhlášení nejlepšího HPE distributora roku v rámci akce „HP Partner roku 2015“. DNS již po několikáté v řadě obhájila své prvenství a potvrdila tak své postavení na trhu IT. Ocenění z rukou generálního ředitele Hewlett Packard Enterprise Jana Kameníčka převzal ředitel divize HPE Petr Jirků. U této příležitosti poděkoval partnerům za jejich dlouholetou přízeň a slíbil, že je bude DNS při jejich projektech i nadále podporovat obchodně, technicky a konzultačně. Zároveň zmínil, že HPE divize společnosti DNS podporuje i menší partnery v regionech prostřednictvím programu „Channel master“.

V týdnu 18.-22.ledna 2016 proběhlo v Dubaji setkání HPE Distribution Partner Conference CEEI/MEMA/RU. Jednalo se o setkání všech distributorů HPE v regionu CEEI/MEMA/RU. Konference se za divizi HPE společnosti DNS zúčastnil Account Manager Roman Komorný a Business Unit Manager Petr Jirků. V rámci této konference proběhlo mimo jiné také oceňování distributora roku. Za Českou republiku získal tuto cenu právě tým divize HPE. „Bylo velmi příjemné slyšet slova uznání od regionálních ředitelů HPE, kteří zmínili, že DNS tým patří mezi TOP distributory v tomto regionu.“ – říká Petr Jirků.

Věříme, že tato ocenění naší práce nám pomůžou nadále v plném rozsahu podporovat naše obchodní partnery i HPE a být tak společně úspěšní na českém trhu. Vážíme si spolupráce našich obchodních partnerů, díky kterým tak patříme mezi TOP distributory v regionu.

Zranitelnosti umožňovaly vzdálené spuštění kódů na chytrých telefonech LG

15.05.2018

Před několika měsíci odhalil výzkumný tým společnosti Check Point dvě zranitelnosti, které byly spojené s výchozí klávesnicí u běžných modelů smartphonů LG.

Fujitsu Day 2018: Představení řečníků

14.05.2018

Bližší informace a odkaz k registraci na Fujitsu Day, který se koná 31.5.2018 v Kongresovém Centru Praha.