Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS se stala aliančním partnerem společnosti Insight v České republice

DNS se stala aliančním partnerem společnosti Insight v České republice

Praha, 23. května 2012 - Společnosti DNS a Insight, globální lídr v oblasti dodávek IT produktů a řešení dnes oznámily uzavření smlouvy o exkluzivním partnerství v rámci České republiky. DNS tak získává přístup k SW technologiím a kontraktům společnosti Insight (např. Large Account Resseller Microsoftu, Platinum Adobe) pro poskytování řešení a služeb s velkou přidanou hodnotou.

Tento kontrakt je výjimečným pro Českou a Slovenskou republiku. Společnost Insight tak rozšíří své zastoupení v rámci regionu o jednoho z nejvýznamnějších Valued Added Distributorů (VAD), kterým je společnost DNS. Její nově vzniklá divize Software bude poskytovat partnerům a zákazníkům nejen profesionální zákaznický servis spojený s licenčním poradenstvím, konzultantskou podporu s vlastní dodávkou softwarových licencí. Dále také služby správy softwarových aktiv (Software Asset Management - SAM) nebo integrace dodávaného software do infrastruktury zákazníků.

„Alianční partnerství s největším světovým prodejcem SW technologií je pro DNS významným krokem v dalším rozvoji obchodních aktivit na českém a slovenském trhu. Výrazně tím rozšíříme a věřím, že i zatraktivníme naši nabídku produktů i služeb obchodním partnerům společnosti,“ říká Petr Poláček, ředitel společnosti DNS.

„Česká republika a Slovensko patří k našim hlavním IT trhům ve východní Evropě. Jsme rádi, že můžeme v těchto zemích posílit naše obchodní aktivity právě díky společnosti DNS. Navíc budeme schopni poskytovat služby Software Asset Managementu našim společným zákazníkům, lépe řídit jejich softwarový inventář a zajistit soulad s legislativou,“ říká Antonio Sirera, regionální ředitel pro Švýcarsko, Rakousko, východní Evropu a Rusko.

O společnosti DNS

DNS je nejvýznamnějším distributorem s přidanou hodnotou IT technologií a projektů, působícím na českém trhu. Společnost je součástí skupiny eD’ system Czech.  S obratem téměř 2 miliardy korun, v minulém fiskálním roce, je DNS a.s. nejvýznamnějším IT distributorem s přidanou hodnotou na českém trhu, s nejširším portfoliem dodávaných technologií. Jednotlivé divize společnosti DNS jsou zaměřeny na prodej produktů a služeb renomovaných renomovaných IT společností, mezi které patří firmy IBM, Hewlett- Packard, DELL, Check Point, Imperva, SafeNet, Fortinet, Enterasys  a další. DNS a.s. se získala ocenění „Český IT distributor roku 2011“ časopisu Reseller Magazine. Více informací najdete na www.dns.cz.

O společnosti Insight

Insight Enterprises, Inc. je vedoucí technologický poskytovatel hardwaru, softwaru a řešení pro firmy a státní správu v Severní Americe, Evropě, na Blízkém východu, v Africe a Asii-Pacifiku. Insight pomáhá organizacím posunovat technologické hranice v oblastech Cloud, Virtualization, Data Center, Unified Communication & Collaboration, Networking & Security, Data Protection, Mobility & Point of Sale, a Office Productivity. Insight má ve svém portfoliu celosvětově více než milion zákazníků ve firemním sektoru a ve státní správě. S přibližně 5,300 pracovníky (celosvětově) se Insight v roce 2011 umístil na 471. příčce žebříčku „Fortune 500“ a v posledním finančním roce (skončil k 31. prosinci 2011) dosáhl obratu 5,3 miliard dolarů. Více informací najdete na www.insight.com.

Milí partneři Dell EMC, nezmeškejte vysílání o novinkách v Partnerském programu Dell EMC!

11.08.2017

Nezmeškejte další vysílání pro partnery, které se bude konat 17. srpna. John Byrne, Jay Snyder, Joyce Mullen, Cheryl Cook a Jim DeFoe budou hovořit o aktualizacích programu a prioritách do budoucna.

Výprodej DEMO-centra Fujitsu za poloviční cenu!

10.08.2017

Připravili jsme pro Vás výprodej Fujitsu DEMO-centra s 50ti% slevou!