Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS rozšiřuje vedení společnosti

DNS rozšiřuje vedení společnosti

Společnost DNS, největší český distributor s přidanou hodnotou, personálně opět posiluje a rozšiřuje řady vedení společnosti. Staronovým provozním ředitelem se stává František Kašpar, dosud zastávající obě pozice, funkci finančního ředitele přebírá nově nastupující Jaroslav Kohoutek.

Společnost DNS zaznamenala v uplynulém roce nárůst obchodu, a s tím související navyšující se nároky na finanční vedení společnosti, logistiku, operativu a jiné. Vedení společnosti se rozhodlo dále investovat v posílení back-office DNS, a tím akcelerovat náš posun do dalších segmentů a zákaznických trhů. Toto posílení znamená rozdělení kumulované pozice finance a operation na dvě osoby.

Novým finančním ředitelem se stává Jaroslav Kohoutek, který před nástupem do DNS působil ve společnostech Helicar, ISE nebo Pražská plynárenská a přináší si nejen procesní znalost kontrolingu a účetnictví, ale i zkušenosti z mnoha realizovaných interních projektů. „Společnost DNS se svou historií, úspěchy a vizemi je pro mě velkou výzvou a věřím, že i já dokážu přispět svými znalostmi a zkušenostmi k jejímu dalšímu rozvoji. Plánované, ale i aktuálně již „rozjeté“, nové projekty v sobě nesou nejen veliký potenciál, ale i značné nároky na kapacitu týmu back – officu, proto rozšíření vedení společnosti vnímám jako logický a rozvojový krok“, říká nový finanční ředitel Jaroslav Kohoutek. A dodává: „Mým cílem je navázat na spoustu odvedené práce a dále rozvíjet co nejužší spolupráci mezi oblastmi businessu a ekonomiky.“

Operativu nyní povede František Kašpar, dříve zastávající obě funkce.

Výkonný ředitel společnosti DNS Petr Kuliš říká: „DNS za poslední rok výrazně posílila nejen obchodně, ale i personálně, což byla logická reakce na zvyšování obratu. Navíc chceme jít s dobou a vymýšlíme vlastní projekty, třeba v oblasti cloudu, kde máme řešení DNS Cloud Marketplace, nebo ve sféře IoT, která nám také není cizí“,popisuje situaci v DNS Kuliš a dodává: „To vše vyžaduje zvýšení podpory v back-office. A právě proto jsme toto rozhodnutí udělali.“

Pozor na novou ransomwarovou hrozbu, konzultační společnosti mohou spolupracovat s útočníky

11.12.2018

pokud v práci spoléháte na počítače, potom jsou ransomwarové útoky, které zašifrují data a za odemčení požadují výkupné, velmi stresující, nebezpečné a mohou se obětem velmi prodražit.

Pozvánka na webinář 5 DŮVODŮ PROČ

10.12.2018

Vážení zákazníci a obchodní partneři, prosím přijměte pozvání na další ze série bezplatných webinářů společnosti Commvault, tentokrát na téma: “5 DŮVODŮ PROČ Commvault appliance znamená snadné a jednoduché nasazení”.