Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS rozšiřuje vedení společnosti

DNS rozšiřuje vedení společnosti

Společnost DNS, největší český distributor s přidanou hodnotou, personálně opět posiluje a rozšiřuje řady vedení společnosti. Staronovým provozním ředitelem se stává František Kašpar, dosud zastávající obě pozice, funkci finančního ředitele přebírá nově nastupující Jaroslav Kohoutek.

Společnost DNS zaznamenala v uplynulém roce nárůst obchodu, a s tím související navyšující se nároky na finanční vedení společnosti, logistiku, operativu a jiné. Vedení společnosti se rozhodlo dále investovat v posílení back-office DNS, a tím akcelerovat náš posun do dalších segmentů a zákaznických trhů. Toto posílení znamená rozdělení kumulované pozice finance a operation na dvě osoby.

Novým finančním ředitelem se stává Jaroslav Kohoutek, který před nástupem do DNS působil ve společnostech Helicar, ISE nebo Pražská plynárenská a přináší si nejen procesní znalost kontrolingu a účetnictví, ale i zkušenosti z mnoha realizovaných interních projektů. „Společnost DNS se svou historií, úspěchy a vizemi je pro mě velkou výzvou a věřím, že i já dokážu přispět svými znalostmi a zkušenostmi k jejímu dalšímu rozvoji. Plánované, ale i aktuálně již „rozjeté“, nové projekty v sobě nesou nejen veliký potenciál, ale i značné nároky na kapacitu týmu back – officu, proto rozšíření vedení společnosti vnímám jako logický a rozvojový krok“, říká nový finanční ředitel Jaroslav Kohoutek. A dodává: „Mým cílem je navázat na spoustu odvedené práce a dále rozvíjet co nejužší spolupráci mezi oblastmi businessu a ekonomiky.“

Operativu nyní povede František Kašpar, dříve zastávající obě funkce.

Výkonný ředitel společnosti DNS Petr Kuliš říká: „DNS za poslední rok výrazně posílila nejen obchodně, ale i personálně, což byla logická reakce na zvyšování obratu. Navíc chceme jít s dobou a vymýšlíme vlastní projekty, třeba v oblasti cloudu, kde máme řešení DNS Cloud Marketplace, nebo ve sféře IoT, která nám také není cizí“,popisuje situaci v DNS Kuliš a dodává: „To vše vyžaduje zvýšení podpory v back-office. A právě proto jsme toto rozhodnutí udělali.“

DNS Marketplace se rozšiřuje o projektové řízení Advanta

19.09.2018

Přinášíme novou verzi projektového řízení pro komplexní řízení projektů od financování až přes přehledné struktury pro management. Nabízíme partnerské řešení pro spolupráci nad projekty.

Přehledový webinář o novinkách v Data Protectoru verze 10.10

17.09.2018

V rámci Data Protectoru verze 10.10 uvádí Micro Focus dvě nové edice: Data Protector Express, který je určený pro virtuální prostředí a Data Protector Premium, který je určený pro fyzické, virtuální i cloud prostředí.