Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS oznamuje strategické partnerství s Hitachi Data Systems

DNS oznamuje strategické partnerství s Hitachi Data Systems

Praha, 20. prosince 2012 – Společnost DNS a.s., distributor s přidanou hodnotou, dnes oznámila partnerství s firmou Hitachi Data Systems (HDS). DNS se stala jediným autorizovaným distributorem Hitachi Data Systems na českém trhu a také jejím autorizovaným servisním partnerem. DNS bude rozšiřovat globální partnerskou síť HDS díky svým dlouholetým zkušenostem s budováním partnerských kanálů a technické podpoře v tomto sektoru. HDS přináší nejmodernější technologii pro ukládání a řízení dat. Nově ohlášené partnerství je dalším krokem na cestě k posilování postavení společnosti DNS na českém trhu.

HDS je předním poskytovatelem řešení pro oblast ukládání dat s širokou nabídkou, která pomáhá podnikům zajistit virtualizaci, automatizaci, připravenost pro cloud a udržitelnost jejich IT. Mezi nově představená řešení patří například unifikovaná výpočetní platforma Hitachi Unified Compute Platform (UCP) – série produktů konvergované infrastruktury, unifikovaná platforma pro ukládání dat Hitachi Unified Storage VM (HUS VM), která poskytuje vizualizaci podnikové třídy, a unifikované ukládání dat Hitachi Unified Storage (HUS) pro ukládání různých druhů dat. Široké portfolio řešení HDS doplňují distribuční kapacity společnosti DNS, které jí umožní nabízet ještě efektivnější a komplexnější IT řešení.

„Uzavření partnerství se společností HDS je významným přínosem pro naše portfolio, rozšíření distributorské sítě a tedy i využití příležitosti k posílení tržního postavení společnosti DNS,“ říká Petr Poláček, ředitel společnosti DNS.

Martin Kilián, ředitel divize partnerského prodeje pro Českou republiku a Slovensko společnosti Hitachi Data Systems, dodává: „Partnerství mezi společnostmi Hitachi Data Systems a DNS je skutečnou příležitostí pro naše zákazníky a partnery na českém trhu. Umožní zejména většímu počtu podniků využívat výhod našich technologií ukládání dat středního rozsahu prostřednictvím právě představené platformy HUS VM. Toto partnerství posiluje naše závazky vůči zákazníkům a perspektivy na českém trhu, zejména v oblasti podniků a firem střední velikosti, kde očekáváme pokračující růst i v roce 2013. Naším společným cílem se společností DNS je dosáhnout výjimečných výsledků ve veřejném sektoru i ve finančních, telekomunikačních a výrobních odvětvích.“

Produktové portfolio obchodních systémů Hitachi dobře doplňují distribuční kapacity společnosti DNS, které umožní nabízet efektivnější a komplexnější IT řešení. Společnost DNS oznámila, že v rámci tohoto partnerství vytvoří specializovaný obchodní/technický tým pro produkty Hitachi Data Systems.

O společnosti DNS

DNS je předním distributorem informační techniky a IT projektů s přidanou hodnotou, který působí na českém trhu již více než 15 let. Společnost je součástí skupiny eD’ system Czech. S ročním obratem, který loni dosáhl téměř 2 miliard Kč, je DNS a.s. nejdůležitějším distributorem IT s přidanou hodnotou na českém trhu s nejširším portfoliem dodávaných technologií. Jednotlivé divize společnosti DNS se zaměřují na prodej produktů a služeb renomovaných IT firem, jako je IBM, Hewlett-Packard, DELL, Check Point, Imperva, SafeNet, Fortinet, Enterasys a další. Společnost DNS a.s. byla jmenována časopisem Reseller Magazine „Českým IT distributorem 2011“. Více informací najdete na www.dns.cz.

Dell EMC představuje Live Optics

15.12.2017

Staronové řešení od Dell EMC - přečtěte si, jak Vám může tato technologie pomoci.

Nová zranitelnost ohrožuje vývojáře aplikací pro Android

14.12.2017

nejnovější průzkum společnosti Check Point odhalil několik zranitelností, které ohrožují každou organizaci, která se věnuje Java nebo Android vývoji.