Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS oznamuje strategické partnerství s Hitachi Data Systems

DNS oznamuje strategické partnerství s Hitachi Data Systems

Praha, 20. prosince 2012 – Společnost DNS a.s., distributor s přidanou hodnotou, dnes oznámila partnerství s firmou Hitachi Data Systems (HDS). DNS se stala jediným autorizovaným distributorem Hitachi Data Systems na českém trhu a také jejím autorizovaným servisním partnerem. DNS bude rozšiřovat globální partnerskou síť HDS díky svým dlouholetým zkušenostem s budováním partnerských kanálů a technické podpoře v tomto sektoru. HDS přináší nejmodernější technologii pro ukládání a řízení dat. Nově ohlášené partnerství je dalším krokem na cestě k posilování postavení společnosti DNS na českém trhu.

HDS je předním poskytovatelem řešení pro oblast ukládání dat s širokou nabídkou, která pomáhá podnikům zajistit virtualizaci, automatizaci, připravenost pro cloud a udržitelnost jejich IT. Mezi nově představená řešení patří například unifikovaná výpočetní platforma Hitachi Unified Compute Platform (UCP) – série produktů konvergované infrastruktury, unifikovaná platforma pro ukládání dat Hitachi Unified Storage VM (HUS VM), která poskytuje vizualizaci podnikové třídy, a unifikované ukládání dat Hitachi Unified Storage (HUS) pro ukládání různých druhů dat. Široké portfolio řešení HDS doplňují distribuční kapacity společnosti DNS, které jí umožní nabízet ještě efektivnější a komplexnější IT řešení.

„Uzavření partnerství se společností HDS je významným přínosem pro naše portfolio, rozšíření distributorské sítě a tedy i využití příležitosti k posílení tržního postavení společnosti DNS,“ říká Petr Poláček, ředitel společnosti DNS.

Martin Kilián, ředitel divize partnerského prodeje pro Českou republiku a Slovensko společnosti Hitachi Data Systems, dodává: „Partnerství mezi společnostmi Hitachi Data Systems a DNS je skutečnou příležitostí pro naše zákazníky a partnery na českém trhu. Umožní zejména většímu počtu podniků využívat výhod našich technologií ukládání dat středního rozsahu prostřednictvím právě představené platformy HUS VM. Toto partnerství posiluje naše závazky vůči zákazníkům a perspektivy na českém trhu, zejména v oblasti podniků a firem střední velikosti, kde očekáváme pokračující růst i v roce 2013. Naším společným cílem se společností DNS je dosáhnout výjimečných výsledků ve veřejném sektoru i ve finančních, telekomunikačních a výrobních odvětvích.“

Produktové portfolio obchodních systémů Hitachi dobře doplňují distribuční kapacity společnosti DNS, které umožní nabízet efektivnější a komplexnější IT řešení. Společnost DNS oznámila, že v rámci tohoto partnerství vytvoří specializovaný obchodní/technický tým pro produkty Hitachi Data Systems.

O společnosti DNS

DNS je předním distributorem informační techniky a IT projektů s přidanou hodnotou, který působí na českém trhu již více než 15 let. Společnost je součástí skupiny eD’ system Czech. S ročním obratem, který loni dosáhl téměř 2 miliard Kč, je DNS a.s. nejdůležitějším distributorem IT s přidanou hodnotou na českém trhu s nejširším portfoliem dodávaných technologií. Jednotlivé divize společnosti DNS se zaměřují na prodej produktů a služeb renomovaných IT firem, jako je IBM, Hewlett-Packard, DELL, Check Point, Imperva, SafeNet, Fortinet, Enterasys a další. Společnost DNS a.s. byla jmenována časopisem Reseller Magazine „Českým IT distributorem 2011“. Více informací najdete na www.dns.cz.

Milí partneři Dell EMC, nezmeškejte vysílání o novinkách v Partnerském programu Dell EMC!

11.08.2017

Nezmeškejte další vysílání pro partnery, které se bude konat 17. srpna. John Byrne, Jay Snyder, Joyce Mullen, Cheryl Cook a Jim DeFoe budou hovořit o aktualizacích programu a prioritách do budoucna.

Výprodej DEMO-centra Fujitsu za poloviční cenu!

10.08.2017

Připravili jsme pro Vás výprodej Fujitsu DEMO-centra s 50ti% slevou!