Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS obhájila prvenství a získala ocenění distributora roku 2016

DNS obhájila prvenství a získala ocenění distributora roku 2016

Společnost DNS, největší český distributor s přidanou hodnotou, vyhrála již potřetí v řadě soutěž o nejlepšího distributora s přidanou hodnotou za rok 2016. Anketu Distributor roku vyhlašuje vydavatelství DCD Publishing.

Toto ocenění jen potvrzuje správnou strategii DNS týkající se podpory jejích obchodních partnerů. Právě ti v anketě hlasují a společnosti DNS tak dali jasnou zprávu, že se vydává správným směrem. DNS se objevuje na předních pozicích v této anketě posledních 5 let. Vítězstvím tak nastartovala rok, kdy bude slavit již 20 let úspěšného fungování v oblasti VA distribuce na českém trhu.

Partneři posílali své hlasy z celé České republiky, nejvíce však z Prahy a dále krajů Zlínského a Jihomoravského. DNS tak ukazuje svou sílu nejen v hlavním městě, ale i jiných oblastech ČR. V kategorii VAD mohli hlasující vybírat z 27 distributorů s přidanou hodnotou. Výkonný ředitel společnosti DNS Petr Kuliš říká: „Je to zpětná vazba od obchodních partnerů, a tedy ocenění kvalitní práce všech našich zaměstnanců. Samozřejmě i jim patří velké díky za to, že nás naši zákazníci vnímají jako jedničku na trhu.“

Právě teď převeď maintenance a vyhraj lístky do kina

14.06.2018

Právě teď objednejte svá prodloužení maintenance či servisní smlouvy u nás a získejte poukaz na 2D či 3D film! Platí pro výrobce SUSE, Hitachi, Fujitsu.

IBM představila nejvýkonnější počítač světa.

12.06.2018

Americká společnost International Business Machines (IBM) má nejvýkonnější superpočítač na světě. V pátek představila zařízení o více než dvojnásobné kapacitě dosavadního lídra, čínského Sunway TaihuLight. Do pozice světové jedničky se tak IBM vrací po více než pěti letech