Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS obhájila prvenství a získala ocenění distributora roku 2016

DNS obhájila prvenství a získala ocenění distributora roku 2016

Společnost DNS, největší český distributor s přidanou hodnotou, vyhrála již potřetí v řadě soutěž o nejlepšího distributora s přidanou hodnotou za rok 2016. Anketu Distributor roku vyhlašuje vydavatelství DCD Publishing.

Toto ocenění jen potvrzuje správnou strategii DNS týkající se podpory jejích obchodních partnerů. Právě ti v anketě hlasují a společnosti DNS tak dali jasnou zprávu, že se vydává správným směrem. DNS se objevuje na předních pozicích v této anketě posledních 5 let. Vítězstvím tak nastartovala rok, kdy bude slavit již 20 let úspěšného fungování v oblasti VA distribuce na českém trhu.

Partneři posílali své hlasy z celé České republiky, nejvíce však z Prahy a dále krajů Zlínského a Jihomoravského. DNS tak ukazuje svou sílu nejen v hlavním městě, ale i jiných oblastech ČR. V kategorii VAD mohli hlasující vybírat z 27 distributorů s přidanou hodnotou. Výkonný ředitel společnosti DNS Petr Kuliš říká: „Je to zpětná vazba od obchodních partnerů, a tedy ocenění kvalitní práce všech našich zaměstnanců. Samozřejmě i jim patří velké díky za to, že nás naši zákazníci vnímají jako jedničku na trhu.“

Pozor na novou ransomwarovou hrozbu, konzultační společnosti mohou spolupracovat s útočníky

11.12.2018

pokud v práci spoléháte na počítače, potom jsou ransomwarové útoky, které zašifrují data a za odemčení požadují výkupné, velmi stresující, nebezpečné a mohou se obětem velmi prodražit.

Pozvánka na webinář 5 DŮVODŮ PROČ

10.12.2018

Vážení zákazníci a obchodní partneři, prosím přijměte pozvání na další ze série bezplatných webinářů společnosti Commvault, tentokrát na téma: “5 DŮVODŮ PROČ Commvault appliance znamená snadné a jednoduché nasazení”.