Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS obhájila prvenství a získala ocenění distributora roku 2016

DNS obhájila prvenství a získala ocenění distributora roku 2016

Společnost DNS, největší český distributor s přidanou hodnotou, vyhrála již potřetí v řadě soutěž o nejlepšího distributora s přidanou hodnotou za rok 2016. Anketu Distributor roku vyhlašuje vydavatelství DCD Publishing.

Toto ocenění jen potvrzuje správnou strategii DNS týkající se podpory jejích obchodních partnerů. Právě ti v anketě hlasují a společnosti DNS tak dali jasnou zprávu, že se vydává správným směrem. DNS se objevuje na předních pozicích v této anketě posledních 5 let. Vítězstvím tak nastartovala rok, kdy bude slavit již 20 let úspěšného fungování v oblasti VA distribuce na českém trhu.

Partneři posílali své hlasy z celé České republiky, nejvíce však z Prahy a dále krajů Zlínského a Jihomoravského. DNS tak ukazuje svou sílu nejen v hlavním městě, ale i jiných oblastech ČR. V kategorii VAD mohli hlasující vybírat z 27 distributorů s přidanou hodnotou. Výkonný ředitel společnosti DNS Petr Kuliš říká: „Je to zpětná vazba od obchodních partnerů, a tedy ocenění kvalitní práce všech našich zaměstnanců. Samozřejmě i jim patří velké díky za to, že nás naši zákazníci vnímají jako jedničku na trhu.“

Switch Dell EMC S4200-ON: Řešení Open Networking pro aplikace propojení datových center

09.11.2017

Vstupte na trh v hodnotě 4,4 miliardy USD díky novému přepínači řady S4200-ON, který byl účelně navržen pro aplikace typu top-of-rack a propojení datových center.

Ransomware Bad Rabbit

08.11.2017

Koncem října se objevil ransomware známý coby „Bad Rabbit“ a rozšíříl se hlavně v Rusku a na Ukrajině.