Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS obhájila prvenství a získala ocenění distributora roku 2015

DNS obhájila prvenství a získala ocenění distributora roku 2015

Společnost DNS, největší distributor s přidanou hodnotou na českém trhu, byla oceněna rovnou dvěma tituly distributora roku v kategorii VAD za rok 2015. Ankety vyhlašují vydavatelství IDG a DCD Publishing. V obou anketách se podařilo DNS umístit na prvním místě se značným předstihem před ostatními a obhájit tak obě loňská vítězství.

Toto ocenění jen potvrzuje správnou strategii DNS týkající se podpory jejích obchodních partnerů. Právě ti v anketě hlasují a společnosti DNS tak dali jasnou zprávu, že se vydává správným směrem. DNS se objevuje na předních pozicích v anketách posledních 5let. Obě první místa získala již za rok 2014 a nyní vítězství potvrdila opětovnými dvěma prvními místy.

DNS zvítězila ve většině krajích České republiky, na čemž má dle Petra Jirků, business unit managera, HP nemalou zásluhu i Channel master program: „V loňském roce nám naplno začal fungovat program „Channel master“. Zde se zaměřujeme na spolupráci s partnery v regionech celé ČR. Díky tomu se rozvinula naše spolupráce i s menšími regionálními partnery. Myslím, že i toto se projevilo při hlasování partnerů pro naši společnost.“ Generální ředitel společnosti DNS Petr Ryska dodává: „Je to zpětná vazba od našich obchodních partnerů a tedy ocenění kvalitní práce všech zaměstnanců. Samozřejmě i jim patří velké díky za to, že nás naši zákazníci vnímají jako jedničku na trhu.“

Switch Dell EMC S4200-ON: Řešení Open Networking pro aplikace propojení datových center

09.11.2017

Vstupte na trh v hodnotě 4,4 miliardy USD díky novému přepínači řady S4200-ON, který byl účelně navržen pro aplikace typu top-of-rack a propojení datových center.

Ransomware Bad Rabbit

08.11.2017

Koncem října se objevil ransomware známý coby „Bad Rabbit“ a rozšíříl se hlavně v Rusku a na Ukrajině.