Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS obhájila prvenství a získala ocenění distributora roku 2015

DNS obhájila prvenství a získala ocenění distributora roku 2015

Společnost DNS, největší distributor s přidanou hodnotou na českém trhu, byla oceněna rovnou dvěma tituly distributora roku v kategorii VAD za rok 2015. Ankety vyhlašují vydavatelství IDG a DCD Publishing. V obou anketách se podařilo DNS umístit na prvním místě se značným předstihem před ostatními a obhájit tak obě loňská vítězství.

Toto ocenění jen potvrzuje správnou strategii DNS týkající se podpory jejích obchodních partnerů. Právě ti v anketě hlasují a společnosti DNS tak dali jasnou zprávu, že se vydává správným směrem. DNS se objevuje na předních pozicích v anketách posledních 5let. Obě první místa získala již za rok 2014 a nyní vítězství potvrdila opětovnými dvěma prvními místy.

DNS zvítězila ve většině krajích České republiky, na čemž má dle Petra Jirků, business unit managera, HP nemalou zásluhu i Channel master program: „V loňském roce nám naplno začal fungovat program „Channel master“. Zde se zaměřujeme na spolupráci s partnery v regionech celé ČR. Díky tomu se rozvinula naše spolupráce i s menšími regionálními partnery. Myslím, že i toto se projevilo při hlasování partnerů pro naši společnost.“ Generální ředitel společnosti DNS Petr Ryska dodává: „Je to zpětná vazba od našich obchodních partnerů a tedy ocenění kvalitní práce všech zaměstnanců. Samozřejmě i jim patří velké díky za to, že nás naši zákazníci vnímají jako jedničku na trhu.“

Zranitelnosti umožňovaly vzdálené spuštění kódů na chytrých telefonech LG

15.05.2018

Před několika měsíci odhalil výzkumný tým společnosti Check Point dvě zranitelnosti, které byly spojené s výchozí klávesnicí u běžných modelů smartphonů LG.

Fujitsu Day 2018: Představení řečníků

14.05.2018

Bližší informace a odkaz k registraci na Fujitsu Day, který se koná 31.5.2018 v Kongresovém Centru Praha.