Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS mění strukturu vedení

DNS mění strukturu vedení

Společnost DNS a.s., přední český distributor s přidanou hodnotou, oznamuje změny v nejvyšším vedení. Předseda dozorčí rady a klíčový akcionář Hynek Tyl se rozhodl aktivně vstoupit do strategického směřování DNS. Firmu nyní povede top management v čele s dosavadním obchodním ředitelem Petrem Kulišem, členem představenstva, ve spolupráci s finančním ředitelem Františkem Kašparem, který se tak stává dalším členem představenstva.

Hlavní strategie společnosti se zaměří na hledání nových obchodních příležitostí a maximální propojení mezi výrobci a obchodními partnery při zajištění podpory celého portfolia produktů. Mezi priority bude patřit oblast serverů a data storage, software a cloud, síťová infrastruktura a bezpečnost, digitální komunikace. Díky nejširšímu portfoliu produktů na trhu budeme pomáhat spolupracujícím partnerům k nalezení optimálního řešení při transformaci businessu do digitální éry, od klasické IT infrastruktury směrem k hybridnímu modelu, cloudovým řešením a nasazovaní znalostí (BI) do reálného běhu.

FORTINET promo akce

22.11.2017

Nepřehlédněte promo akci a novinky, které jsme pro vás ve spolupráci s FORTINETEM připravili.

Switch Dell EMC S4200-ON: Řešení Open Networking pro aplikace propojení datových center

09.11.2017

Vstupte na trh v hodnotě 4,4 miliardy USD díky novému přepínači řady S4200-ON, který byl účelně navržen pro aplikace typu top-of-rack a propojení datových center.