Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS mění strukturu vedení

DNS mění strukturu vedení

Společnost DNS a.s., přední český distributor s přidanou hodnotou, oznamuje změny v nejvyšším vedení. Předseda dozorčí rady a klíčový akcionář Hynek Tyl se rozhodl aktivně vstoupit do strategického směřování DNS. Firmu nyní povede top management v čele s dosavadním obchodním ředitelem Petrem Kulišem, členem představenstva, ve spolupráci s finančním ředitelem Františkem Kašparem, který se tak stává dalším členem představenstva.

Hlavní strategie společnosti se zaměří na hledání nových obchodních příležitostí a maximální propojení mezi výrobci a obchodními partnery při zajištění podpory celého portfolia produktů. Mezi priority bude patřit oblast serverů a data storage, software a cloud, síťová infrastruktura a bezpečnost, digitální komunikace. Díky nejširšímu portfoliu produktů na trhu budeme pomáhat spolupracujícím partnerům k nalezení optimálního řešení při transformaci businessu do digitální éry, od klasické IT infrastruktury směrem k hybridnímu modelu, cloudovým řešením a nasazovaní znalostí (BI) do reálného běhu.

Check Point odhalil zranitelnost v platformě populárních dronů DJI

08.11.2018

Útočníci potenciálně mohli získat přístup k uživatelským účtům prostřednictvím zranitelnosti v procesu identifikace uživatele v rámci fóra DJI.

Nové modely HPE serverů desáté generace

08.11.2018

HPE tento měsíc uvedlo na trh dva nové modely desáté generace serverové řady ProLiant.