Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS mění strukturu vedení

DNS mění strukturu vedení

Společnost DNS a.s., přední český distributor s přidanou hodnotou, oznamuje změny v nejvyšším vedení. Předseda dozorčí rady a klíčový akcionář Hynek Tyl se rozhodl aktivně vstoupit do strategického směřování DNS. Firmu nyní povede top management v čele s dosavadním obchodním ředitelem Petrem Kulišem, členem představenstva, ve spolupráci s finančním ředitelem Františkem Kašparem, který se tak stává dalším členem představenstva.

Hlavní strategie společnosti se zaměří na hledání nových obchodních příležitostí a maximální propojení mezi výrobci a obchodními partnery při zajištění podpory celého portfolia produktů. Mezi priority bude patřit oblast serverů a data storage, software a cloud, síťová infrastruktura a bezpečnost, digitální komunikace. Díky nejširšímu portfoliu produktů na trhu budeme pomáhat spolupracujícím partnerům k nalezení optimálního řešení při transformaci businessu do digitální éry, od klasické IT infrastruktury směrem k hybridnímu modelu, cloudovým řešením a nasazovaní znalostí (BI) do reálného běhu.

Nové řešení Dell EMC Data Domain DD3300

23.02.2018

Navrženo pro ochranu dat pracovišť základní úrovně, poboček a jednotlivých oddělení.

Společnost Dell EMC je jedničkou v oblasti konvergovaných řešení, nyní v provedení vše v jednom: Dell EMC VxBlock 1000

23.02.2018

Nově uvedený systém Dell EMC VxBlock 1000 boří hranice konvergované infrastruktury (CI) a zákazníkům poskytuje vše potřebné k realizaci moderního datového centra a podpoře digitální transformace.