Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS distributorem společnosti Fujitsu

DNS VAD distributorem společnosti Fujitsu Technology Solutions

Praha, 3. října 2016 – Společnost DNS a. s., největší distributor s přidanou hodnotou, získal kompletní distribuční kontrakt společnosti Fujitsu Technology Solutions ČR, která je součástí skupiny Fujitsu Limited, největší japonské společnosti v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT).

Společnost Fujitsu Technology Solutions zahájila spolupráci s největším českým VAD distributorem.  DNS nabízí svým zákazníkům na českém a slovenském trhu od 1. října nejen kompletní produktové portfolio Fujitsu, ale také znalosti a zkušenosti s nasazením výpočetních systémů v podnikové a státní sféře, včetně dodávek a implementace serverů na bázi platforem Intel a UNIX, mainframů, zařízení pro ukládání dat a bezpečnosti.

„Naším společným cílem je spokojený zákazník. Toho dosáhneme, pokud mu naše produkty co nejvíce přiblížíme a jsem si jistý, že se nám to ve spolupráci s DNS podaří. Plně důvěřujeme kvalitě našich produktů a řešení, takže věřím, že tímto krokem ještě posílíme náš podíl na trhu." říká generální ředitel Fujitsu Technology Solutions Zdeněk Pilz.

„Fujitsu vnímáme jako kvalitní značku s vysokým potenciálem růstu. Vzájemná spolupráce pro nás znamená významné rozšíření portfolia naší firmy, sítě našich partnerů a zároveň příležitost k růstu společnosti v komplexních ICT projektech. “ říká Petr Kuliš, výkonný ředitel DNS.

FORTINET promo akce

22.11.2017

Nepřehlédněte promo akci a novinky, které jsme pro vás ve spolupráci s FORTINETEM připravili.

Switch Dell EMC S4200-ON: Řešení Open Networking pro aplikace propojení datových center

09.11.2017

Vstupte na trh v hodnotě 4,4 miliardy USD díky novému přepínači řady S4200-ON, který byl účelně navržen pro aplikace typu top-of-rack a propojení datových center.