Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / DNS distributorem společnosti Commvault

Praha, 7. září 2016 – Společnost DNS a. s., největší distributor s přidanou hodnotou, získal kompletní distribuční kontrakt společnosti Commvault, která je lídrem v oblasti data managementu a ochrany podnikových dat. Společným cílem obou společností, je rozvoj partnerské báze, zajištění servisních služeb, edukace koncových uživatelů a partnerů a marketingové aktivity na českém a slovenském trhu.

Společnost Commvault se specializuje a vyvíjí nadčasové řešení pro správu a ochranu dat. Její unikátní architektura, která je vyvinuta na jediné platformě, umožňuje společnostem zjednodušit, sjednotit a chránit ICT prostředí, snížit celkové náklady na správu dat a tím zvýšit hodnotu podniku. Řešení je založeno na otevřených standardech datových služeb s neomezenou možností integrace a nasazení v heterogenních prostředích klientů.

„Na základě úspěchů na českém a slovenském trhu v posledních dvou letech rozšiřujeme dále své aktivity v těchto zemích vedoucí k zajištění dlouhodobého růstu. Poté, co společnost DNS prošla podrobným prověřením jakožto distributor, přesvědčila nás zejména shoda s komplexním portfoliem, Channel-master projekt zajišťující vynikající dostupnost jak ke klíčovým parterům tak regionálním prodejcům na trhu a neposledně excelentní marketingová podpora propagace a zvýšení povědomí o značce " říká Gerhard Raffling, oblastní ředitel pro Střední a Východní Evropu.

O úspěších společnosti Commvault se opakovaně zmiňuje uznávaná společnost Gartner Inc., jako o lídru v oblasti enterprise backup & recovery, se softwarem CommVault 11. Své prvenství v magickém kvadrantu backup a recovery softwaru pro datová centra společnost Commvault udržuje již 6 let po sobě a prvenství jednoznačně obhájila i tento rok.

Distribuční smlouva s DNS a. s. obsahuje veškeré produkty, služby a možnosti nabízené společností Commvault a je platná pro český a slovenský trh.

Vzájemnou spoluprací chceme posílit přítomnost Commvaultu v regionech s velkým potenciálem, ke kterým Česká a Slovenská republika jednoznačně patří.

„Spolupráce se společností Commvault pro nás znamená významné rozšíření portfolia naší firmy, sítě našich partnerů a zároveň příležitost k růstu společnosti v oblasti ukládání a práce s daty“ říká Petr Kuliš, výkonný ředitel.

Switch Dell EMC S4200-ON: Řešení Open Networking pro aplikace propojení datových center

09.11.2017

Vstupte na trh v hodnotě 4,4 miliardy USD díky novému přepínači řady S4200-ON, který byl účelně navržen pro aplikace typu top-of-rack a propojení datových center.

Ransomware Bad Rabbit

08.11.2017

Koncem října se objevil ransomware známý coby „Bad Rabbit“ a rozšíříl se hlavně v Rusku a na Ukrajině.