Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / Dell uzavřel strategické partnerství se svým prvním Value Added distributorem DNS a.s.

Praha, 21. března 2012 – Technologická společnost Dell a Value Added Distributor (VAD) DNS se dohodli na vzájemné spolupráci. Společnost DNS rozšíří distribuční síť Dellu a stane se jeho prvním autorizovaným VAD partnerem na českém trhu. K řešením a službám Dellu tak DNS přidá své letité zkušenosti a know-how, za které společnost získala mimo jiné ocenění „Český IT distributor roku 2011“ v kategorii VAD. Nově oznámená spolupráce je tak dalším krokem v posilování pozice Dellu v oblasti podnikových systémů a řešení a současně v rozvoji partnerského programu Dell PartnerDirect.

V kategorii Value Added distributorů jsme již dlouho hledali vhodného partnera. Jsme proto rádi, že se nám podařilo domluvit na spolupráci právě s DNS. Naše produktové portfolio v oblasti podnikových řešení a aktivity DNS nám umožní nabídnout zákazníkům produkty a služby Dell s ještě vyšší přidanou hodnotou,“ říká Jiří Kysela, generální ředitel společnosti Dell Computer.

Produktové portfolio Dellu v oblasti podnikových systémů vhodně doplňuje nabídku distributora DNS a umožňuje mu nabízet efektivní a komplexní IT řešení. V rámci spolupráce oznámilo DNS vybudování specializovaného obchodního a technického týmu pro produkty Dell.

Spolupráce se společností Dell pro nás znamená výrazné rozšíření portfolia naší firmy, sítě našich partnerů a zároveň příležitost k růstu společnosti,“ říká Petr Poláček, ředitel společnosti DNS.

Tým zajišťující spolupráci obou stran povede ve společnosti DNS Petr Hanovec, který v oblasti prodeje enterprise řešení působí na různých pozicích již více jak 15 let. Ve společnosti Dell má na starosti obchodní aktivity partnerského kanálu Pavel Rosenkranc, podnikové produktové portfolio Ondřej Bačina a řízení partnerského programu Dell PartnerDirect zajišťuje Stanislav Hájek.

O společnosti Dell

Společnost Dell (NASDAQ: DELL) naslouchá svým zákazníkům a přináší inovativní technologie, řešení a služby s přidanou hodnotou, kterým mohou zákazníci po celém světě důvěřovat. Pro více informací navštivte www.dell.cz.

O společnosti DNS

DNS je nejvýznamnějším distributorem s přidanou hodnotou IT technologií a projektů, působícím na českém trhu. Společnost je součástí skupiny eD’ system Czech.  S obratem téměř 2 miliardy korun, v minulém fiskálním roce, je DNS a.s. nejvýznamnějším IT distributorem s přidanou hodnotou na českém trhu, s nejširším portfoliem dodávaných technologií. Jednotlivé divize společnosti DNS jsou zaměřeny na prodej produktů a služeb renomovaných renomovaných IT společností, mezi které patří firmy IBM, Hewlett- Packard, DELL, Check Point, Imperva, SafeNet, Fortinet, Enterasys  a další. DNS a.s. získala ocenění „Český IT distributor roku 2011“ časopisu Reseller Magazine. Více informací najdete na www.dns.cz.

Dell EMC představuje Live Optics

15.12.2017

Staronové řešení od Dell EMC - přečtěte si, jak Vám může tato technologie pomoci.

Nová zranitelnost ohrožuje vývojáře aplikací pro Android

14.12.2017

nejnovější průzkum společnosti Check Point odhalil několik zranitelností, které ohrožují každou organizaci, která se věnuje Java nebo Android vývoji.