Cesta: O nás / Tiskové centrum / Tiskové zprávy / Dell uzavřel strategické partnerství se svým prvním Value Added distributorem DNS a.s.

Praha, 21. března 2012 – Technologická společnost Dell a Value Added Distributor (VAD) DNS se dohodli na vzájemné spolupráci. Společnost DNS rozšíří distribuční síť Dellu a stane se jeho prvním autorizovaným VAD partnerem na českém trhu. K řešením a službám Dellu tak DNS přidá své letité zkušenosti a know-how, za které společnost získala mimo jiné ocenění „Český IT distributor roku 2011“ v kategorii VAD. Nově oznámená spolupráce je tak dalším krokem v posilování pozice Dellu v oblasti podnikových systémů a řešení a současně v rozvoji partnerského programu Dell PartnerDirect.

V kategorii Value Added distributorů jsme již dlouho hledali vhodného partnera. Jsme proto rádi, že se nám podařilo domluvit na spolupráci právě s DNS. Naše produktové portfolio v oblasti podnikových řešení a aktivity DNS nám umožní nabídnout zákazníkům produkty a služby Dell s ještě vyšší přidanou hodnotou,“ říká Jiří Kysela, generální ředitel společnosti Dell Computer.

Produktové portfolio Dellu v oblasti podnikových systémů vhodně doplňuje nabídku distributora DNS a umožňuje mu nabízet efektivní a komplexní IT řešení. V rámci spolupráce oznámilo DNS vybudování specializovaného obchodního a technického týmu pro produkty Dell.

Spolupráce se společností Dell pro nás znamená výrazné rozšíření portfolia naší firmy, sítě našich partnerů a zároveň příležitost k růstu společnosti,“ říká Petr Poláček, ředitel společnosti DNS.

Tým zajišťující spolupráci obou stran povede ve společnosti DNS Petr Hanovec, který v oblasti prodeje enterprise řešení působí na různých pozicích již více jak 15 let. Ve společnosti Dell má na starosti obchodní aktivity partnerského kanálu Pavel Rosenkranc, podnikové produktové portfolio Ondřej Bačina a řízení partnerského programu Dell PartnerDirect zajišťuje Stanislav Hájek.

O společnosti Dell

Společnost Dell (NASDAQ: DELL) naslouchá svým zákazníkům a přináší inovativní technologie, řešení a služby s přidanou hodnotou, kterým mohou zákazníci po celém světě důvěřovat. Pro více informací navštivte www.dell.cz.

O společnosti DNS

DNS je nejvýznamnějším distributorem s přidanou hodnotou IT technologií a projektů, působícím na českém trhu. Společnost je součástí skupiny eD’ system Czech.  S obratem téměř 2 miliardy korun, v minulém fiskálním roce, je DNS a.s. nejvýznamnějším IT distributorem s přidanou hodnotou na českém trhu, s nejširším portfoliem dodávaných technologií. Jednotlivé divize společnosti DNS jsou zaměřeny na prodej produktů a služeb renomovaných renomovaných IT společností, mezi které patří firmy IBM, Hewlett- Packard, DELL, Check Point, Imperva, SafeNet, Fortinet, Enterasys  a další. DNS a.s. získala ocenění „Český IT distributor roku 2011“ časopisu Reseller Magazine. Více informací najdete na www.dns.cz.

Vážná Wi-Fi zranitelnost KRACK

18.10.2017