Cesta: Kalendář akcí / Micro Focus GDPR SW pro vyhledávání osobních údajů


Micro Focus GDPR SW pro vyhledávání osobních údajů

Termín28.03.2018
MístoKonferenční centrum City, Na Strži 65/1702, 140 62, Praha 4
Počet dní1
Kontaktllojkova@dns.cz
Kapacita30
Vážení obchodní partneři,

víte, kde všude ve firmě máte uloženy osobní údaje vašich zákazníků?
Software pro vyhledávání osobních údajů vám představí Louis Vieille-Cessay, zástupce společnosti Micro Focus.


Program *
13:00 – 13:15  Registrace
13:15 – 14:00   Control Point - identifikace osobních údajů v nestrukturovaných datech
14:00 – 14:45   Structured Data Managment - identifikace osobních údajů ve strukturovanych datech
14:45 – 15:00  Přestávka
15:00 – 15:45  Content Manager 
15:45 – 16:00   Dotazy, diskuze

 * Celý seminář bude přednášen v anglickém jazyce.

Seminář bude možné sledovat také online. Pro zaslání linku prosím vyplňte registrační formulář a zaškrtněte poslední políčko (check box).

 

Registrovat se může přes formulář níže.

Těšíme se na setkání s Vámi.

Váš HPE tým DNS

Registrace

*
*
Společnost  * 
*
 *

Seminář budu sledovat POUZE online,

nezúčastním se osobně.

 

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění souhlasím se zpracováním poskytnutých osobních údajů, kontaktních informací a emailové adresy společností DNS a.s., se sídlem Na Strži 65/1702, Praha 4 za účelem zařazení do databáze a dalšího marketingového užití tj. zejména nabízení výrobků, služeb a za účelem zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle platného zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu 10 let do odvolání.

Svou registrací souhlasím s pořízením a použitím fotografií a audio/video záznamu mé osoby pro propagaci a prezentaci akce.



DNS E-news

Aktuality

Právě teď převeď maintenance a vyhraj lístky do kina

14.06.2018

Právě teď objednejte svá prodloužení maintenance či servisní smlouvy u nás a získejte poukaz na 2D či 3D film! Platí pro výrobce SUSE, Hitachi, Fujitsu.

IBM představila nejvýkonnější počítač světa.

12.06.2018

Americká společnost International Business Machines (IBM) má nejvýkonnější superpočítač na světě. V pátek představila zařízení o více než dvojnásobné kapacitě dosavadního lídra, čínského Sunway TaihuLight. Do pozice světové jedničky se tak IBM vrací po více než pěti letech