Cesta: Aktuality / TITUS: Jak zabránit úniku dat z Vaší organizace


TITUS: Jak zabránit úniku dat z Vaší organizace

25. března 2014 | 9:00 EDT / 13:00 GMT / 14:00 pm CET 

Únik dat je klíčová otázka snad pro většinu jak světových, tak i menších organizací. V dnešní době, kdy firmy musí chránit obrovské množství dat, se tento problém nedá pominout. Připojte se a prodiskutujte s TITUSem, jak tomuto čelit.

Více informací a registraci naleznete na tomto odkaze.


DNS E-news